Czy opłaca się np postawić na:
Krajalnice do mięsa - elektryczne urządzenia, które pozwalają na precyzyjne krojenie mięsa na plastry o różnej grubości. i młynki do mięsa - to urządzenia, które umożliwiają zmielenie mięsa na kawałki o różnej wielkości. Są bardzo przydatne w kuchni, zwłaszcza jeśli chodzi o przygotowanie kotletów, mielonych mięs, pasztetów itp.
ewentualnie maszyną do ekstra szatkowania
czy jednak nóż masarski?
Jak alternatywa dla noży masarskich?
Moderatorzy: Małgosia, Olla29, Panta
Regulamin forum
Przeczytaj Regulamin forum i pamiętaj, że Nowi użytkownicy nie mogą umieszczać na forum odnośników wcześniej, niż po napisaniu co najmniej 15 postów w różnych dyskusjach
Przeczytaj Regulamin forum i pamiętaj, że Nowi użytkownicy nie mogą umieszczać na forum odnośników wcześniej, niż po napisaniu co najmniej 15 postów w różnych dyskusjach
Re: Jak alternatywa dla noży masarskich?
W sumie to mnie się wygodnie w domu używa noży i wcale nie potrzebuję krajalnic jeszcze ekstra itd, tylko dodatkowe rzeczy do mycia i czyszczenia
Same noże masarskie widzę tu https://www.gastrosilesia.pl/formy-non- ... 914,308,36 i nawet ciekawie wyglądają, jeszcze takich nie używałam.
Same noże masarskie widzę tu https://www.gastrosilesia.pl/formy-non- ... 914,308,36 i nawet ciekawie wyglądają, jeszcze takich nie używałam.